Följ med på fjällresa med astma- och allergiskola för barn och ungdomar den 14-21 mars 2015 (vecka 12). Fjällresan är till för att barn och ungdomar i mellanstadiet eller högstadiet som har astma och/ eller allergi tillsammans med en medföljande förälder ska få möjlighet till utbildning, träning och umgänge i en fantastisk miljö under trygga former.

Under fyra år har Astma- och Allergiföreningen i Stockholms län genomfört detta läger i samarbete med ett medicinskt team från Sachsska barnsjukhuset. Det medicinska teamet som följer med på hela resan och står för undervisningen är Caroline Nilsson barnallergolog, Lotta Sundqvist barnallergisjuksköterska, Caroline Thurgren barnsjukgymnast och barndietist Agneta Jansson Roth. Restaurangen i Idre Fjäll anpassar maten efter de behov deltagare med matallergi har.

Resan kostar 750 kr/barn och 3 500 kr/vuxen.
Då ingår buss till Idre Fjäll tur och retur, frukost, lunch och middag, eget boende i enrumslägenhet med pentry, astma- och allergiskola, liftkort, skidskola i grupp (vi åker både slalom och längdåkning) och en hisnande skotertur på fjället.

Vid behov finns det möjlighet att söka bidrag till egenavgiften i Astma- och Allergiföreningarnas fonder.

Våra lägerutvärderingar har visat mycket nöjda deltagare, med högsta betyg för astma- och allergiskolan och skidåkningen.

Har du frågor eller vill göra en intresseanmälan för att bli kontaktad av oss när det är dags att anmäla sig?

Kontakta Lena Ericson på Astma- och Allergiföreningen i Stockholms län på telefon 070 – 658 25 95 eller på mejl:   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista dagen att anmäla sig till fjällresan är den 15 december 2014! 

Dela via sociala medier
FaceBook  Twitter  


Hur fick du veta om Barnastma.se?

Sökning på nätet - 41.3%
Via en vän - 5%
Via Facebook - 25%
Annat - 27.5%
Prenumerera på vårt nyhetsbrev – det är gratis! Vi ger ut med sex nummer per år. Så missa inte intressant läsning utan, fyll i formuläret nedan.